BUBBLE ECO

Produsele Bubble sunt create special atât pentru sănătatea celor mici si celor mari cat si pentru mediul înconjurător datorită conștientizării că această schimbare este cu adevărat posibilă.Pasiunea și cercetarea sunt doar câteva dintre elementele care au contribuit la crearea acestor linii de curățare și a produselor cosmetice naturale și ecologice.

Un joc în care culorile, formele și imaginile au dat viață unei lumi cu un aspect usor retro. O pasiune pentru tot ceea ce este natural, bio și eco-durabil. O cercetare către un stil mai modern și contemporan, un design elegant, tânăr, care nu dorește niciodată să-și abandoneze aroma familiară și distractivă.

Bubble & CO produce cosmetice sănătoase de înaltă calitate cu ingrediente organice și curate ecologic. Toate produsele și materiile prime nu au fost testate pe animale și nu au origine animală. Nu conțin parabeni, parafină, alcool, uleiuri minerale, PEG, siliconi sau alte produse petroliere, organisme modificate genetic, fără SLS sau SLES, DEA, coloranți și săpunuri non-alcaline. Pentru toate liniile se folosesc materii prime obținute din agricultura ecologică. Toate produsele sunt 100% fabricate în Italia, 100% sigure și non-toxice pentru utilizatorii și biodegradabile pentru mediul înconjurător.