DR BRONNER'S

Povestea doctorului Emanuel Bronner, creatorul sapunurilor Dr. Bronner, incepe in urma cu 150 de ani si 5 generatii, care au continuat sa ofere si sa dezvolte un produs "verde", renumit pentru calitatea, versatilitatea si atentia deosebita acordata mediului inconjurator.
Emanuel Bronner a fost un pionier in industria sapunurilor naturale, a lansat o noua categorie de produse, care s-a dezvoltat si a generat succes incepand cu a doua si a treia generatie. De atunci se pastreaza traditia pentru mai multe directii de influenta:

RESPONSABILITATEA PENTRU CALITATEA PRODUSELOR: se urmaresc cu mare atentie culturile din care se aleg ingredientele, se folosesc numai produse certificate de organisme internationale, sapunurile sunt complet biodegradabile, ambalajele sunt reciclabile, nu se folosesc agenti sintetici.

RESPONSABILITATEA FATA DE FAMILIE: Dr Bronner Magic Soaps a inceput ca o afacere de familie, businessul a crescut, s-a extins si s-a dezvoltat, insa toti cei care lucreaza aici sunt considerati a fi familia extinsa Dr. Bronner si beneficiaza de programe speciale de plati si compensatii.

IMPORTANTA FURNIZORILOR: toate produsele folosite la prepararea sapunurilor Dr. Bronner se obtin prin proiecte "Fair Trade" - asigurarea unui pret corect, a unor salarii si a unor avantaje pentru fermieri/muncitori si familiile acestora.

* Facute cu uleiuri certificate organic si Fair Trade

* Cu utilizari multiple
* Fara agenti de spumare, de ingrosare si fara conservanti sintetici
* Materiale de ambalare 100% reciclate post-consum
* Netestate pe animale
Fabricarea de sapunuri naturale din ingrediente vegetale a fost expresia filozofiei lui Emanuel Bronner si a transmis un semnal, mai ales intr-o perioada in care productia de agenti de curatare de uz casnic si cosmetice din produse petrochimice era in plina expansiune.
O treime din profiturile companiei este investita, in mod traditional, in activitati sociale si de binefacere iar profitul care ramane este reinvestit in companie.
* Cea mai bine vanduta marca de sapun natural din America de Nord
* 150 de ani de experienta si traditie
* In intregime biodegradabile si pe baza de ingrediente vegetale