MOSSA

MOSSA este un brand de cosmetice certificate organic ECOCERT cu produse de îngrijire a pielii dezvoltate în jurul proprietăților unice ale vitaminelor extrase din fructe de pădure nordice, organice.

Gamele MOSSA

MOSSA oferă produse de curățare și tonifiere a pielii, precum și produse recomandate tuturor tipurilor de ten. Totuși, produsele cu efect de hidratare și câteva alte produse cu efect specific sunt împărțite în grupe specifice, în funcție de vârsta și nevoile de îngrijire ale celei care le folosește: Youth Defence, Age Excellence, Vitamin Cocktail, Skin Solutions.


Cosmetice disponibile și accesibile

Toate produsele MOSSA sunt certificate organic. Standardele de certificare ale cosmeticelor organice sunt dezvoltate cu scopul de a facilita alegerea consumatorilor.

În secolul 21, mai mult de 8.000 de produse sunt folosite pentru realizarea cosmeticelor. Unele dintre acestea sunt de origine naturală – uleiuri și extracte vegetale, uleiuri esențiale – în timp ce majoritatea sunt compuși chimici de sinteză obținuți în laborator. Întregul lor impact este imposibil de estimat, de aceea, certificarea organică simbolizată pe ambalajul acestui tip de produse joacă rolul unui marker al calității naturale și organice a acestora (spre deosebire de cele sintetice).

Atunci când alegi MOSSA, alegi cosmetice naturale sănătoase, autentice și eficiente.

Eficiente

Formulele produselor sunt centrate pe fructele de pădure din țările nordice, alese pentru proprietățile lor remarcabile.
Astfel toate produsele au un efect antioxidant, anti-aging.
Cosmeticele sunt testate dermatologic și au, de asemenea, o eficiență testată - după cum este indicat în informațiile specifice fiecărui produs în parte.

Organice și sigure

Produsele de îngrijire MOSSA sunt certificate bio conform standardului internațional ECOCERT.
Acestea nu conțin substanțe artificiale care dăunează corpului.
De asemenea, caracterul skin-friendly al cosmeticelor MOSSA face ca ingredientele lor să se poată armoniza în mod firesc cu nevoile pielii, pentru un rezultat remarcabil.

Disponibile și accesibile

MOSSA oferă o linie esențializată de produse – un set de cosmetice necesare vieții de zi cu zi – fapt care face ca alegerea și utilizarea lor să fie deosebit de facilă.
În plus, nivelul de preț al produselor de îngrijire MOSSA le încadrează în segmentul accesibil al cosmeticelor naturale.