POLITICA DE RETUR

Potrivit OUG nr. 34/2014, ai dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returnezi produsul / produsele comandat(e).

 

Va rugam sa trimiteti un e-mail la naturelbebe@gmail.com înainte de a trimite produsul pentru a usura schimbul produsului sau rambursarea valorii acestuia.

 

SC Faeeric Bebe SRL are obligatia sa returneze contravaloarea produsului / produselor in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului / produselor returnat(e).

 

Informatiile necesare care trebuie furnizate societatii noastre pentru retur sunt :

 

nume, prenume

adresa postala

adresa de email

numarul de telefon

numarul comenzii

datele contului bancar ( unde se vor returna banii )

motivul returului ( optional-ne intereseaza pentru imbunatatirea serviciilor noastre )

Livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de cumparator, iar toate taxele de transport vor fi suportate de acesta. Va rugam sa trimiteti coletul cu confirmare de primire. Va recomandam pentru returnare sa folositi serviciile de curierat, care permit urmarirea coletului; nu suntem raspunzatori pentru coletele pierdute pe drumul catre noi.

 

Adresa pentru trimiterea returului este :

 

SC FAEERIC BEBE SRL

 

Soseaua Oltenitei 11A, bl G3, et 5, apt 31, camera 1

 

Popesti Leordeni, jud Ilfov

 

Restituirea produselor se va face pe adresa noastra, in urmatoarele conditii:

 

- în ambalajul original,

- fara a fi deteriorate sau utilizate,

- cu etichetele originale,

- cu toate accesoriile initiale,

- cu toate brosurile sau certificatele de garantie,

- cu dovada achizitiei - copia facturii.

In cazul in care la livrare constatati ca produsul / produsele sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie, puteti cere inlocuirea acestuia / acestora sau returnarea imediata a sumelor deja incasate de SC Faeeric Bebe SRL, fara alte despagubiri. In acest sens, trebuie sa ne trimiteti un email de informare la naturelbebe@gmail.com, in termen de 48 de ore de la primirea comenzii.

 

RECLAMATII

Daca sunt probleme legate de continutul pachetului sau de factura va rugam sa ne contactati în maxim 7 zile de la primirea coletului.