SALING NATURPRODUKTE

Saling Naturprodukte GmbH este o mică afacere care manufacturează produse cu un profil ecologic echilibrat folosind lapte de oaie de înaltă calitate pentru produsele cosmetice și lână naturală de oaie pentru gama de accesorii. Saling își are sediul în Albstadt, în munții Schwäbische Alb (în sud-estul Germaniei, nu departe de granița cu Elveția).

Valorile care animează activitatea micului producător sunt sustenabilitatea, frumusețea atemporală a produselor naturale de cea mai înaltă calitate, realizate din ingrediente naturale, pure, precum și compatibilitatea proceselor de manufacturare cu un întreg set de principii care țin de ecologie și considerente socio-etice.

Cosmeticele realizate din lapte de oaie sunt un produs natural excelent pentru pielea predispusă la alergii, precum și pentru cea sensibilă, uscată. Ingrediente valoroase, precum lanolina, au un intens efect emolient obținut pe cale naturală. Totodată, nu conțin conservanți și nici lapte de vacă. Acestea sunt produse exclusiv în Germania.

Cosmeticele pe bază de lapte de oaie sunt remarcabile prin caracterul lor foarte delicat. Ingredientele de înaltă calitate au un pronunțat efect emolient, pentru o piele moale și mătăsoasă. Cosmeticele realizate din lapte de oaie sunt un produs natural excelent pentru pielea predispusă la alergii, precum și pentru cea sensibilă, uscată. Ingrediente valoroase, precum lanolina, au un intens efect emolient obținut pe cale naturală. Este, de asemenea, meritul laptelui de oaie, cel mai bogat dintre toate tipurile de lapte, cu înaltul său conținut de grăsime, proteine, vitamina A, B și E, plus minerale, precum calciu, forsfor, potasiu și magneziu. Foarte important este și aportul său de acid lactic, cunoscut pentru capacitatea de a trata pielea, lăsând-o netedă și moale.
 
Laptele a fost folosit în componența produselor pentru frumusețe de mii de ani datorită capacității sale de a ameliora o varietate de probleme ale pielii. Este un agent natural de curățare, hidratare, exfoliere și minimizare a porilor.
 
Iar laptele de oaie este cel mai bogat dintre toate tipurile de lapte. Are în componența sa cel mai înalt conținut de grăsimi, proteine, vitaminele A, B și E, cu puternic efect antioxidant, plus minerale precum calciu, fosfor, potasiu și magneziu, toate în proporție mai mare decât laptele de vacă sau capră. Laptele de oaie este un ingredient puternic, dar și prețios. Asta pentru că lactația (naturală) a oilor este cu mult mai limitată prin comparație cu cea a vacilor sau caprelor.
 
De asemenea laptele de oaie conține acid lactic, un acid alfa-hidroxi, care acționează ca un exfoliant natural foarte delicat. Astfel, acest lapte îmbunătățește luminozitatea și finețea pielii. Datorită calității sale hiper-emoliente, laptele de oaie poate ajuta în tratarea modificărilor de textură provocate de uscăciunea excesivă: piele înăsprită, crăpată sau cu cojițe. Laptele repară și protejează, astfel incât aspectul de ansamblu al pielii este revitalizat și întinerit.